چالشی جدید پیش روی استخراج بیت كوین

مصرف صدها مگاوات برق برای هیچ!

مصرف صدها مگاوات برق برای هیچ! عصر لینك: چندی قبل خیلی از منتقدان ارزهای دیجیتال همچون بیت كوین درمورد مصرف بیش از حد برق در مرحله استخراج یا بیت كوین ماینینگ و تبعات منفی آن بر روی محیط زیست آگهی دادند.


به گزارش عصر لینك به نقل از ایسنا، در دسامبر ۲۰۱۷ میلادی بود كه خیلی از كارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری توسعه فناوری ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده همچون بیت كوین را یك فاجعه زیست محیطی نامیدند و درباب مصرف بیش از حد برق در پروسه استخراج و بیت كوین ماینینگ بطور خیلی جدی به مسئولان دولتی و مقامات بلندپایه كشورهای مختلف آگهی دادند تا اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهند.
ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده خیلی زودتر از آن چیزی كه تصور می شد در بین مردم و كاربران در فضای اینترنت به محبوبیت و شهرت بالایی دست یافت به شكلی كه خیلی از كاربران و سازمان ها از این طریق توانستند ثروت بسیاری را به دست بیاورند.
برمبنای نشریه كوین تلگراف، پروسه استخراج ارزهای دیجیتال و بیت كوین ماینینگ فرایندی است كه در آن كامپیوتر های ابر قدرتمند با استفاده از كارت گرافیك های با ظرفیت بالا بوسیله اتصال به اینترنت و پایگاه های مخصوص خرید و فروش ارزهای دیجیتال می توانند مبالغ زیادی را برمبنای بیت كوین و سایر ارزهای مجازی استخراج كنند كه این كار نیاز زیادی به مصرف برق دارد.
اسماری مك كارتی نیز بعنوان یكی از سیاستمداران ایسلند و فعالان در بخش فناوری قبل تر عنوان كرده بود كه استخراج بیت كوین و توسعه فناوری ارزهای دیجیتال چیزی به جز ضرر و زیان برای كشورها به ارمغان نخواهد آورد چونكه در حقیقت، این ارزها اصلاً وجود خارجی ندارند و خرید و فروش آنها تنها یك نوع قمار و سفته بازی به حساب می آید.
وی در كنار بسیاری دیگر از منتقدان ارزهای دیجیتال بر این باور است كه پروسه بیت كوین ماینینگ برای چیزی صدها مگاوات برق مصرف می كند كه اصلاً وجود ندارد. بدین سبب توسعه این فناوری مجازی یك فاجعه زیست محیطی است كه تبعات و اثرات منفی آن در سال های آینده مشهود و ملموس خواهد شد.
خیلی از هكرها و مجرمان سایبری این روزها به منظور استخراج بیت كوین ماینینگ، از حساب های كاربری، مرورگرهای اینترنتی و دستگاه های متصل به اینترنت كاربران (گوشی همراه و رایانه) بدون اجازه آنها سوءاستفاده می كنند و این امر می تواند مشكلات و چالش های مختلفی را برای كاربران در فضای اینترنت ایجاد كند.
تمایز فاحشی كه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده با ارزهای معمولی جهانی دارند آن است كه مبدا و مقصد مبادلات تجاری را نمایان نمی كنند و به همین خاطر است كه دولت های بسیاری در سراسر جهان اعتقاد دارند كه افراد با استفاده از این ارز، می توانند به تجارت های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه و تجهیزات تروریستی و قاچاق دارو و مواد مخدر مبادرت ورزند.
قیمت بیت كوین كه در سال های اولیه معرفی و عرضه آن كمتر از چند دلار بود در دسامبر سال قبل به بیشترین حد خود یعنی مرز ۲۰ هزار دلار نیز رسید و از آن زمان مورد توجه خیلی از معامله گران و سرمایه گذاران در جهان واقع شد و خیل عظیمی از افراد نیز توانستند با استخراج و خریداری این ارز دیجیتال به ثروت كلانی دست یابند. البته پس از آن ارزش بیت كوین در سال قبل یك سقوط بی سابقه را نیز تجربه نمود و ارزش آن به سه هزار دلار نیز رسید. ولی بنظر می رسد كه این سقوط نتوانست جلوی محبوبیت بیت كوین را بگیرد و خیل عظیمی از كاربران و مشتریان در سراسر جهان همچنان علاقه زیادی به تراكنش بوسیله این عرض رمز علاقه نشان دادند.



1398/03/24
13:24:37
4663
5.0 / 5
تگهای مطلب: اینترنت , دیجیتال , سایبر , فناوری
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب