به گزارش عصر لینك به نقل از ایسنا، امروزه و با گسترش استفاده از خدمات اینترنتی؛ شهروندان مایلند تا متناسب با نیازهای متفاوتی كه دارند خدمات اینترنتی متفاوتی هم دریافت كنند، ضمن اینكه علاوه بر كیفیت، قیمت آن هم برایشان به صرفه باشد. این شرایط تنها با وجود یك بازار رقابتی در عرصه اینترنت می تواند به وجود بیاید؛ به این صورت كه شركت های عرضه دهنده اینترنت مجاز باشند تا به همه حوزه های عرضه خدمات اینترنتی ورود پیدا كنند. یكی از این حوزه كه تا پیش از این در انحصار شركت مخابرات بود حوزه خطوط فیبر یا ONU و PCM ها بود كه مطابق با گفته های وزیر ارتباطات ظاهرا رفع انحصار شده است.
محمدجواد آذری جهرمی _وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ روز گذشته (۴ آذر ۱۳۹۶) با انتشار توئیتی در صفحه توئیتر خود از رفع انحصار فروش اینترنت توسط شركت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU اطلاع داد و نوشت: مدیرعامل مخابرات ایران امروز خبر رفع انحصار فروش اینترنت برای خطوط پی ام سی و او ان یو و اجرای بخشی از مصوبه ۲۵۳ كمیسیون تنظیم مقررات را اعلام نمود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همینطور تصریح كرد: در سابق مشتركین این خطوط تنها قابلیت دریافت سرویس از مخابرات ایران را داشتند و اكنون امكان عرضه سرویس برای سایر شركت ها هم فراهم شده است
تا پیش از این و در جریان اعلام خبر تصویب مدل غیرحجمی تعرفه های اینترنت توسط وزیر ارتباطات خیلی از كاربران به انحصار شركت مخابرات در عرضه خطوط فیبر نوری اعتراض كرده بودند كه آذری جهرمی آنها را به بردباری و صبر بیشتر در این مورد دعوت كرد؛ مساله ای كه حالا و با بیان این خبر توسط آذری جهرمی به نظر می رسد كه رفع شده باشد.
در خطوط PCM مخابرات با استفاده از روشی به نام مدولاسیون كد پالس (Pulse Code Modulation)، ظرفیت هر كابل خویش را به چندین خط تلفن ثابت اختصاص می دهد و خطوط فیبر یا ONU (مخفف عبارت Optical Network Unit) كه در آن مخابرات از رشته های فیبر نوری برای توزیع خط تلفن به كاربران بسیار زیادی استفاده می كند.