بر مبنای قطب نمای دیجیتال منتشر شد؛

آخرین آمارها از نرخ جهانی نفوذ اینترنت

آخرین آمارها از نرخ جهانی نفوذ اینترنت عصر لینک: وضعیت نرخ جهانی نفوذ اینترنت نشان میدهد که مردم دنیا به طور متوسط بیش از یک نقطه دسترسی به اینترنت دارند و تا سال 2030، تقریباً از هر 4 نفر در سطح دنیا، سه نفر کاربر اینترنت خواهند بود.


به گزارش عصر لینک به نقل از مهر، قطب نمای اقتصاد دیجیتال که مربوط به سال ۲۰۲۱ می شود و توسط ستاد توسعه فناوری های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انتشار یافته است، نشان میدهد که مردم در دنیا به طور متوسط بیش از یک نقطه دسترسی به اینترنت دارند که بیش تر این نقاط دسترسی، از نوع موبایل هستند. طبق این گزارش که زیرساخت دیجیتال را «موتور محرک همه چیز» عنوان کرده، حضور اینترنت در همه جا فراگیر شده است و به میانگین، هر نفر در دنیا هم اکنون بیش از یک نقطه دسترسی به اینترنت در اختیار دارد که این دسترسی می تواند بصورت ثابت یا موبایل باشد. البته در بعضی مناطق دنیا خصوصاً در مناطق پایین صحرای آفریقا سطح دسترسی کماکان پایین است و حتی در کشورهایی با نرخ نفوذ بالا نیز کیفیت دسترسی از منظر میزان تأخیر، میزان پهنای باند و پایداری ارتباطی در مناطق مختلف، متفاوت گزارش شده است.
گزارش ها نشان میدهد که در قاره آسیا به ازای هر ۱۰۰ نفر ۹۲ ارتباط بوسیله موبایل و ۱۶ ارتباط بوسیله ثابت صورت می گیرد و تا ۵ سال آینده این رقم به ۱۲۱ درصد برای موبایل و ۱۸ درصد برای ارتباطات ثابت خواهد بود. این در حالیست که وضعیت تعداد ارتباطات موبایل در اروپا ۹۸ درصد، در آمریکا ۱۲۸ درصد، در آفریقا ۴۹ درصد و در اقیانوسیه ۱۱۲ درصد گزارش شده است و متوسط تعداد ارتباطات موبایل به ازای هر ۱۰۰ نفر در جهان ۹۱ است. پیش بینی می شود این رقم در جهان تا سال ۲۰۲۶ به ۱۱۳ درصد در موبایل و به ۱۸ درصد در ارتباطات ثابت برسد. این گزارش نشان میدهد که مردم در دنیا به طور متوسط بیش از یک نقطه دسترسی به اینترنت دارند که بیش تر این نقاط دسترسی از نوع موبایل هستند. فروش تلفن های همراه که به سبب پاندمی کرونا افت کرده بود به سرعت بهبود یافته است؛ اما اشباع بازار، مانعی در مقابل رشد بیشتر فروش ایجاد کرده است.

تنوع در سرعت دسترسی به اینترنت موجب ایجاد تجربه های متفاوت کاربری در کشورها و نواحی مختلف درون هر کشور شده است و خیلی از خانوارها خصوصاً در آفریقا هنوز سرعت اینترنت بسیار پایینی دارند.
برای مثال سرعت متوسط اینترنت ثابت در کره جنوبی ۴۱ مگابیت و در آمریکا ۷۱ مگابیت است و این در حالیست که متوسط سرعت در برزیل ۱۸ مگابیت اعلام شده است. بررسی ها نشان میدهد که اگر میانگین سرعت دانلود برای هر ارتباط اینترنتی در سطحی معادل ۲۴ مگابیت باقی بماند، می تواند پاسخگوی پخش ویدیو های اینترنتی باکیفیت ۴ تا ۵ FHD باشد.
قاره آفریقا از سهم جهانی «سرعت دانلود کمتر از ۱۰ مگابیت بر ثانیه»، در رتبه اول قرار دارد. گفته شده است که تنها ۵ درصد قاره آسیا به اینترنت با دانلود کمتر از ۱۰ مگابیت دسترسی دارند. در این گزارش میزان تأخیر در شبکه یکی از اشکالات انتقال داده میان قاره های مختلف عنوان شده است.
این گزارش نشان میدهد که رشد تعداد کاربران در جهان گرفتار رکود شده است اما بکارگیری فناوری های دیجیتال رشد فزآینده ای به دنبال داشته است. با این وجود پیش بینی می شود که تا سال ۲۰۳۰، تقریباً از هر ۴ نفر در سطح دنیا، سه نفر کاربر اینترنت باشند. این میزان هم اکنون از هر ۵ نفر، سه نفر اعلام شده است.
آمارها نشان میدهد که میانگین جهانی سرعت دانلود اینترنت ۲۴ مگابیت است که این رقم در آسیا ۲۳ مگابیت و در آفریقا ۱۲ مگابیت اعلام شده است. در همین حال میانگین سرعت اینترنت در قاره آمریکا ۲۶ مگ و در اروپا ۳۲ مگ است. با این وجود پیش بینی می شود که میانگین جهانی سرعت دانلود اینترنت در سال ۲۰۲۶ به ۴۵ مگ برسد و این رقم در آسیا به ۴۲ مگابیت خواهد رسید. البته سرعت این رشد بواسطه افرادی که در نقاط دورافتاده دنیا زندگی می کنند یا بواسطه مسائل اقتصادی قادر به دسترسی نیستند و یا هر دو مشکل را دارند، با افت روبرو شده است. با این وجود اکنون نرخ جهانی نفوذ اینترنت موبایل ۵۹ درصد (آنلاین) و ۴۱ درصد (آفلاین) و نرخ نفوذ اینترنت ثابت ۶۱ درصد آنلاین و ۳۹ درصد آفلاین اعلام شده است. این در حالیست که پیش بینی شده که تا سال ۲۰۳۰ نرخ جهانی نفوذ اینترنت به ۷۶ درصد در موبایل و ۷۷ درصد در اینترنت ثابت می رسد.

بیش ترین رشد مورد انتظار بواسطه افزایش نرخ نفوذ در زمینه های خدمات دیجیتال در بازارهای شناخته شده اتفاق خواهد افتاد. پاندمی کرونا با گسترش استفاده از محصولات دیجیتال در بین مصرف کنندگان در این راه به مانند یک کاتالیزور عمل کرده است.
بااینکه میزان رشد تعداد کاربران با افول روبرو شده است اما پیش بینی ها نشان میدهد که تا سال ۲۰۳۰، هند بیشترین تعداد کاربران جدید اینترنت را به دنیا خواهد افزود. از طرف دیگر به رغم کاهش سرعت رشد تعداد کاربران، اما پیش بینی می شود که کاربران جدید تا سال ۲۰۳۰ در مجموع رقمی حدود ۴ تریلیون دلار برای کارهای آنلاین خرج خواهند کرد.

این آمار بیان کننده آنست که بین سالهای ۲۰۲۱ و ۲۰۳۰، کاربران جدید اینترنت سالانه رقمی در حدود ۴۰۰ میلیون دلار برای کارهای آنلاین صرف می کنند و دو کشور هند و چین بیشترین تعداد کارهای آنلاین را خواهند داشت. این میزان هزینه کرد از طرف کاربران جدید سرازیر خواهد شد و به گونه ای فزآینده روی تمامی خدمات دیجیتال صرف خواهد شد.


منبع:

1401/03/08
14:41:31
612
0.0 / 5
تگهای مطلب: آنلاین , اقتصاد , اینترنت , خدمات
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب