طراحی نرم افزاری برای ارزیابی عملکرد وبسایت ها

طراحی نرم افزاری برای ارزیابی عملکرد وبسایت ها به گزارش عصر لینک یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی نرم افزاری مبتنی بر هوش مصنوعی به منظور ارزیابی عملکرد وبسایت ها، اپلیکیشن ها و پلت فرم های IT شد که با انجام بیشتر از ۱۷۰ فاکتور تست و ارزیابی شد.


به گزارش عصر لینک به نقل از ایسنا، مهدی فقیهی، رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان در مورد این نرم افزار که مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین طراحی شده است، اظهار داشت: شرکت ما که در حوزه مانیتورینگ و ارزیابی عملکرد وبسایت ها فعالیت می کند، این نرم افزار را طراحی نموده تا به پیشگیری از قطعی و کندی وبسایت ها که ناشی از مشکلات زیرساخت، شبکه و مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری است، کمک نماید و ارزیابی عملکرد وبسایت ها، اپلیکیشن ها و پلت فرم های IT را انجام دهد.
وی افزود: صاحبان وبسایت ها با بکار بردن این نرم افزار، می توانند ریشه مشکلات وبسایت خویش را بررسی نمایند، بنابراین پیشنهاد می نماییم از این نرم افزار برای بهینه سازی زیرساخت وبسایت، شبکه، نرم افزار و اپلیکیشن استفاده کنند، چون که استفاده از این نرم افزار صرفه جویی در هزینه ها را به دنبال دارد و به استمرار کسب و کارها هم کمک می نماید.
رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان اضافه کرد: این نرم افزار، وبسایت ها و اپلیکیشن ها را با بیشتر از ۱۷۰ سنجه، مورد تست و مانیتور قرار می دهد. یکی از خصوصیات این نرم افزار این است که احتیاج به نصب سخت افزاری و نرم افزاری در زیرساخت صاحبان وبسایت ها ندارد، بلکه این کار از راه سرورهای داخل کشور باکیفیت بالا انجام شده و سایت های داخلی را ارزیابی می نماید.
فقیهی، صاحبان وبسایت ها، کسب و کارهای آنلاین، خدمات دهندگان، بانک ها، بورس، بیمه، تولیدکنندگان بازی های کامپیوتری و خبرگزاری ها را بازار هدف این نرم افزار عنوان نمود.

وی به صادرات این محصول هم اشاره نمود و اضافه کرد: درحال آماده سازی وب سایتی با زیرساخت مجزا جهت صادرات محصولمان هستیم و البته مذاکراتی هم در این حوزه با برخی کشورها برای صادرات داشته ایم.
وی در مورد میزان رقابت و برابری این نرم افزار با نمونه های مشابه خارجی اظهار داشت: ما نسبت به رقبای خارجی از قابلیت خوبی برخورداریم، به صورتی که تعداد عامل های تست شده به لحاظ عملکرد زیاد است؛ ضمن این که ما از هوش مصنوعی برخورداریم که این هوش مصنوعی یک وضعیت رقابتی برای ما در قیاس با رقبای خارجی بوجود آورده است. همینطور تست دسترسی جهت بررسی میزان دسترسی افراد ناشنوا و کم بینا از دیگر مزیت های این نرم افزار است.
فقیهی در مورد چشم انداز این شرکت برای محصول تولیدی هم تصریح کرد: چشم انداز ما این است که بتوانیم به سراغ کسب و کارهای کوچک تر برویم و به سمت B۲B و B۲C حرکت نماییم. همینطور خدمات شرکت را برای همه صاحبان وبسایت ها دسترس پذیر نماییم که در این راه در کنار عرضه خدمات تخصصی تجاری برخی خدمات را به صورت مجانی یا با تخفیف قابل توجه برای کسب و کارهای کوچک درنظر گرفته ایم.
رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان اضافه کرد: از دیگر قابلیت های این پلت فرم تست استرس سایت است که وضعیت تاب آوری وبسایت با رجوع تعداد بازدیدکنندگان زیاد تا چندین میلیون بازدید کننده همزمان را نشان داده است. تست کاربر واقعی هم از افزونه های جدید این نرم افزار هست که به زودی رونمایی می شود.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، فقیهی درباره خدمات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی هم اظهار داشت: ما از خدمات توسعه بازار صندوق نوآوری به منظور شرکت در نمایشگاه های خارجی استفاده کردیم.




منبع:

1400/12/20
21:28:15
892
0.0 / 5
تگهای مطلب: آنلاین , اپلیكیشن , تولید , خدمات
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب