پرتاب یک ماهواره جدید ایرانی با پرتابگر سایوز در سال ۱۴۰۴

پرتاب یک ماهواره جدید ایرانی با پرتابگر سایوز در سال ۱۴۰۴ به گزارش عصر لینک، یک ماهواره جدید در سال ۱۴۰۴ با پرتابگر روسی سایوز به فضا پرتاب می شود این ماهواره قابلیت تصویربرداری دارد و عرضه خدمات اینترنت اشیا را فراهم می آورد.



دکتر حسین شهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سؤال که همکاری با روسیه را در پرتاب ماهواره های کوثر و هدهد چطور ارزیابی می کنید، اظهار داشت: همکاری با روسیه نقطه عطف خوبی برای کشورمان بود. این شرکتی که ما با آن قرارداد بستیم و متولی پرتاب دو ماهواره بودند، پیش از این یکی از منظومه های معروف را پرتاب کرده بودند.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان امیدفضا اضافه کرد: این شرکت از نظر قیمت و قابلیت اطمینان جزو شرکتهای درجه های بالا بحساب می آید. ما ان شا الله همکاری خویش را با این شرکت ادامه خواهیم داد و یک پرتاب دیگر را در آینده نزدیک با پرتابگر روسی سایوز انجام می دهیم.
شهرابی در رابطه با جزئیات بیشتر از پرتاب این ماهواره و مختصات آن توضیح داد و اظهار داشت: این ماهواره در واقع نسخه بهینه شده ماهواره کوثر و هدهد است که در سال ۱۴۰۴ با همکاری با روسیه به فضا پرتاب خواهد شد.
وی افزود: اخیراً دو ماهواره کوثر و هدهد که ماهواره مخابراتی و تصویربرداری هستند به فضا پرتاب شدند و ماهواره جدید، تلفیقی از این دو ماهواره است یعنی هم کار تصویربرداری انجام می دهد و هم در حوزه اینترنت اشیا خدماتی را عرضه خواهد کرد. مزیت استفاده از ماهواره در زمینه عرضه خدمات اینترنت اشیا، یکپارچگی و عدم وابستگی به مرزها و پوشش دهی بین المللی است و توانایی عرضه این خدمات به مناطق دور افتاده، جنگلی و کوهستانی را دارد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: برای توسعه منظومه ماهواره ای که پرتعداد است، درحال رایزنی هستیم که هم از پرتابگرهای غیر روس و هم پرتابگرهای بومی استفاده نماییم تا تنوع مأموریت هایمان را در مدارهای مختلف انجام دهیم.
به گزارش عصر لینک به نقل از مهر، ماهواره کوثر که کار ساخت آن از سال ۱۳۹۸ شروع شده بود با کاربرد سنجش از دور به ایفای نقش می پردازد و ماهواره هدهد که نتیجه تکنولوژی های جدید کوثر از سال ۱۴۰۱ توسعه یافته، برای فراهم کردن خدمات اینترنت اشیا به فضا پرتاب شده است.
پرتاب دو ماهواره کوثر و هدهد گام نخست در شکل گیری منظومه ماهواره ای خواهد بود. این منظومه شامل ۲۰۰ ماهواره از نوع هدهد و کوثر است که با این ابتکار، زمینه نظارت و ارتباطات کامل فضایی فراهم خواهد شد.

1403/09/05
10:12:32
8
0.0 / 5
تگهای مطلب: اینترنت , تكنولوژی , خدمات , كاربر
این پست عصر لینک را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
asrelink.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عصر لینك محفوظ است

عصر لینك

معرفی وبسایتهای خوب